Ride4Fun start zaterdag

Zaterdag 9 september vindt in Nederlands Limburg voor de veertiende keer Ride4Fun plaats. De organisatie bezorgt gehandicapte en zieke mensen een onvergetelijke dag door hun als navigators te laten meerijden in sportauto's, cabrio's en oldtimers. Vanuit haar sociaal engagement rijdt Barbara Frett van Frettwork international voor het eerst mee. "Ik omarm dit initiatief van ganser harte. Wat is er meer waard dan een blij gezicht."

"Een speciale dag voor speciale gasten is ons credo", zegt Hub Scheepers, voorzitter van de stichting Ride4Fun in Eys. "We verwachten iets meer 100 navigators. Ze vormen een gemêleerd gezelschap tussen 6 en 60 jaar, afkomstig uit Nederland, België en Duitsland." Totaal verwacht Scheepers een vierhonderdtal belangstellenden, waaronder ook familie en vrienden van de deelnemers aan de Ride4Fun route. Ook langs de route door het heuvelland in het zuiden van Limburg, rekent Hub Scheepers op grote publieke belangstelling. De start en finish is in Kerkrade, waar de burgemeester Jos Som het startschot geeft. De Limburgse actrice Clara Zoerbier is sinds kort de nieuwe beschermvrouwe van Ride4Fun.

De eerste keer

Het aantal wagens dat aan Ride4Fun meedoet, bedraagt dit jaar 87. "Van brandweerwagen tot Lamborgini", zegt Hub Scheepers. Barbara Frett rijdt voor het eerst mee in haar witte Ford Mustang cabrio uit 1967. "Twee jaar geleden richtte ik in Aken, bij het Drielandenpunt, HR-bedrijf Frettwork op. Sinds enkele maanden hebben we een derde vestiging, Frettwork international in Landgraaf. Van hieruit ondersteunen we ondernemingen in uiteenlopende sectoren in België en Nederland met hun human resource management. De mens staat hier centraal."

 

Frettwork hoofdkantoor:

Frettwork network GmbH

Henricistrasse 50

52072 Aken

Duitsland

Tel. +49-241-894949-49

E-mail: info@frettwork.com

Website: www.frettwork.com

 

Einde bericht

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Barbara Frett, directeur Frettwork network GmbH

Tel. +49-241-894949-50

Mob.:+49-172-9461388

E-mail: b.frett@frettwork.com

 

Perscontact België en Nederland:

Yves De Groote

The Text Factory

www.thetextfactory.eu

E-mail: yves@thetextfactory.eu

Mob.: +32-485-623590

 

Bijgevoegd:

Foto Barbara Frett bij haar wagen

Back