KROOST VOOR PERSONEELSDIENST FRETTWORK IN AKEN

Aken, 18 oktober 2017 – In Aken is kroost aangekomen voor de wervingsbureau Frettwork network GmbH.

Eda Sarikurt is op 9 oktober 2017 begonnen met haar mbo opleiding als commercieel mederwerker. Samen met haar en Philipp Busche spendeert Frettwork duidelijk veel aandacht aan de bevordering van jong talent binnen het bedrijf om zo de razende groei van het bedrijf – met inmiddels drie locaties in Aken, Landgraaf en Großwallstadt – bij te houden.

“Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de aangespannen situatie op de arbeidsmarkt, met name in Aken” legt bedrijfleidster Barbara Frett uit.

“Wij hechten waarde aan duurzaam personeelsmanagement op de lange termijn. Daarom steunen wij sinds de oprichting van het bedrijf onze bedrijfskroost. Momenteel hebben wij twee stagiaires op commercieel gebied en in 2018 komt er een derde stageplek bij.”

Barbara Frett heeft niet alleen de gerichte jeugdopleiding op de agenda, maar ook strategische personeelsontwikkeling en doorgroei. Daarom bereid haar leidinggevende mederwerker Tom Lankes zich momenteel voor op het examen van de IHK trainer cursus.

Vanaf december 2017 zal hij het opleidingsprogramma bij Frettwork network overnemen.

“ik ben trots dat ik mijn examen arbeidspedagogiek mag afleggen en vanaf december 2017 het opleidingsprogramma bij Frettwork network mag overnemen. Het bedrijf is pas tweeënhalf jaar oud en groeit binnen een zeer dynamieke markt. Onze stagiaires worden van begin af aan betrokken bij de projecten en steken hun handen er flink voor uit de mouwen. De veel omschreven “hands-on-mentaliteit” staat bij ons aan de dagelijkse orde.

Met de indienstname van Eda Sarikurt is het Frettwork team naar acht personen gegroeid.

Back