Met verhuizing naar de Westpoort legt personeelsdienst Frettwork de basis voor groei op lange termijn

Aken, 8 januari 2018 – Personeelsdienstverlener Frettwork vervolgd haar groeipad met de verhuizing naar kantorencomplex “westTor” in Aken. Vanaf 15 januari ’18 is het team te vinden in de nieuwe en grotere ruimtes in het exclusieve pand in de onmiddellijke nabijheid van de Nederlandse grens.

Op de vierde verdieping zal het team er 150m2 ter beschikking hebben. In de prachtig lichte kantoren is veel plek voor creatief en efficient werken. Door middel van de moderne communicatietechniek is het mogelijk om kandidaten uit de hele wereld storingsvrij te interviewen. De grote vergaderzaal bied ruimte voor persoonlijke interviews, coachings, sollicitatietraining en lezingen.

Het kantorencomplex “westTor” ligt in het westen van Aken, in de buurt van het klinikum, meerdere instituten van de RWTH Aachen University en het nieuwe campus Melaten. De twee torens van het gebouw worden vaak beschouwd als de “westelijke poort naar Vaals” waardoor dit gebouw vermoedelijk deze naam kreeg.

“De architectuur is aantrekkelijk en past perfect bij ons bedrijf. Enerzijds visualiseert het als ‘poort naar Nederland’ onze ambities het buurland in te groeien”, verteld bedrijfsleidster Barbara Frett enthousiast. “Anderzijds is de nabijheid van de RWTH en campus Melaten heel belangrijk voor een HR-dienstverlener als ons.”

Naast de opening van Frettwork international B.V. met vestiging in Landgraaf, het kantoor in het Rhein-Main gebied in April 2017 en de in dienstname van meerdere nieuwe medewerkers is de verhuizing naar het grote kantoor de volgende stap op het groeipad van Frettwork network GmbH.

Ook hier laat ervaren HR-manager Barbara Frett haar strategischie visie blijken: ”Er is nu voldoende plek om het personeelsbestand de komende jaren te laten groeien.”

Vanaf 15 januari ’18 is Vaalserstraße 259 in 52074 Aken het nieuwe bedrijfsadres van Frettwork network GmbH.

Back