NIEUWE VESTIGINGS LEIDING BIJ FRETTWORK IN HET RIJN-MAIN-KANTOOR

Aken/Großwallstadt - De ervaren HR-consulente Cara Zeh (46) is reeds meer dan een jaar actief als adviseur bij HR- consultancybureau Frettwork network in hun Rijn-Mainkantoor. Op 1 september 2018 neemt Cara de professionele leiding op zich voor deze vestiging van Frettwork in het Rijn-Maingebied en ze wordt bovendien Senior Consultant.

Cara Zeh is afkomstig van Göttingen en woont met haar familie in Aschaffenburg. Sinds 15 mei 2017 begeleidt ze voor Frettwork nationale en internationale klanten vanuit Großwallstadt. Daarvoor was ze meer dan 20 jaar werkzaam voor verschillende HR-dienstverleners en concerns telkens op het vlak van Human Resources.

"Ik voel me heel goed bij Frettwork en kijk echt uit naar deze nieuwe uitdaging", verklaart Cara Zeh.

"Cara heeft bij de uitbouw van onze Rijn-Mainvestiging uitstekend werk verricht. Als organisatorisch leidinggevende kan ze deze werkzaamheden nu nog intensiever verderzetten. Haar promotie tot Senior Consultant is bovendien een erkenning van haar jarenlange ervaring en voor wat ze voor onze klanten betekent", zegt CEO en oprichter Barbara Frett.

Back